StoryTrail Theaterwandeling Leeuwarden op zaterdag 2 april

StoryTrail stadwandeling Leeuwarden Verhalenverteller Deodorus blog 109

PERSBERICHT

StoryTrail Theaterwandeling Leeuwarden op zaterdag 2 april:
Beleef sagen, legenden en historische stadsverhalen met verteller Deodorus

Een avontuurlijke ontdekkingsreis vol sagen, legenden en historische verhalen: dat is de StoryTrail stadswandeling Leeuwarden. Op zaterdag 2 april neemt verteller Deodorus van theatergezelschap Stadsavonturen zijn publiek mee naar het verre verleden van de Friese hoofdstad.

In het prachtige decor van de oude binnenstad laat Deodorus je kennismaken met de helden en schurken uit de woelige stadsgeschiedenis. Je gaat op avontuur met de herbergierszoon van ‘t Gulden Hooft. Je onderzoekt het geheime leven van stadschirurgijn Galenus. Je ontdekt hoe het tafelzilver van de Prins van Oranje spoorloos verdween. En je bemerkt dat je in deze stad steenrijk kan worden – maar ook straatarm.

Dwalend door de eeuwenoude straten tovert Deodorus het ene na het andere sterke stadsverhaal uit zijn vertellerskoffertje tevoorschijn. Zo beleef je de geschiedenis van Leeuwarden tijdens een heerlijk vertel-avontuur voor jong en oud.

De StoryTrail stadswandeling Leeuwarden begint op zaterdag 2 april 2022 om 16:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/leeuwarden. Reserveer nu met kortingscode StoryTrail7337KRT en betaal slechts € 15,50 per persoon (kind: € 11,42).

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter