Maandag 18 april (2e Paasdag): StoryTrail stadswandeling Middelburg

Wandeling Breda Storytrail verhalenverteller als gids

PERSBERICHT

Maandag 18 april (2e Paasdag): StoryTrail stadswandeling Middelburg 
Op avontuur in de geschiedenis met verteller Johannes

Een avontuurlijke ontdekkingsreis vol sagen, legenden en historische verhalen: dat is de StoryTrail stadswandeling Middelburg. Op maandag 18 april (Tweede Paasdag) neemt verteller Johannes van theatergezelschap Stadsavonturen zijn publiek mee naar het verre verleden van de stad.   

In het prachtige decor van de oude binnenstad laat Johannes je kennismaken met de helden en schurken uit de Middelburgse stadsgeschiedenis. Je beleeft hoe de brave Middelburgse notaris Roggeveen in een tropische kerker belandt. Hoe de gewiekste brillenmaker Janse erin slaagt om rijk te worden. Hoe het matroos Floris vergaat op de woelige baren. En hoe de Middelburgers met vereende krachten een enorme stadsbrand weten te blussen.

Dwalend door de eeuwenoude straten tovert Johannes het ene na het andere sterke verhaal uit zijn vertellershoed tevoorschijn. Zo beleef je de geschiedenis van Middelburg tijdens een vertel-avontuur dat je nooit meer vergeet.   

De StoryTrail stadswandeling Middelburg begint op maandag 18 april 2022 om 11.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/middelburg. Reserveer nu met kortingscode StoryTrail7337KRT en betaal slechts € 15,50 per persoon (kind: € 11,42).

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter