Zondag 18 september: StoryTrail Theaterwandeling door Alkmaar

StoryTrail-Stadswandeling-Alkmaar-verhalenverteller-Godefridus_016_crop.jpg

PERSBERICHT

Zondag 18 september: StoryTrail Theaterwandeling door Alkmaar
Beleef historische stadsverhalen met verteller Godefridus

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert: de StoryTrail stadswandeling Alkmaar. Op zondagmiddag 18 september neemt verteller Godefridus je mee op een avontuurlijke tocht vol sagen, legenden en historische stadsverhalen.  

Dwalend door de eeuwenoude straten van de binnenstad duik je samen met Godefridus de geschiedenis in. Voor je het weet zit je middenin een spannende stadslegende. Je komt te weten wat de Almaarse notabelen vroeger zoal uitspookten in hun vrije tijd. Je maakt kennis met Sint Laurentius, de schutspatroon van de stad. Je raakt verzeild in een heftige Kaas- en Broodoorlog. En je krijgt het ook nog aan de stok met de Keizer van Rome.

Op elke straathoek weet Godefridus wel een sterk stadsverhaal uit zijn vertellershoed tevoorschijn te toveren. Zo ervaar je de geschiedenis van Alkmaar tijdens een wandelende theatervoorstelling vol avontuur.     

De StoryTrail stadswandeling Alkmaar begint op zondag 18 september 2022 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/alkmaar. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 15,50 per persoon (kind: € 9,79).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter