Theater en Historie: StoryTrail Stadswandeling Delfshaven op zondag 18 september

StoryTrail stadswandeling met verteller Hildebrand Vertelt verhalen.

PERSBERICHT

Theater en Historie:
StoryTrail Stadswandeling Delfshaven op zondag 18 september

Een verteltheatervoorstelling met de straten en stegen van Historisch Delfshaven als decor: dat is de StoryTrail stadswandeling. Op zondag 18 september neemt acteur Hildebrand van Theatergezelschap Stadsavonturen je mee naar het verre verleden. Onderweg vertelt hij de mooiste verhalen uit de stadshistorie.

In de geschiedenis van Delfshaven wemelt het van de sterke verhalen, dat merk je tijdens deze wandeling al snel. Je bent de eerste straathoek nog niet om of je zit al middenin een spannend avontuur. Je wordt goeie maatjes met de zakkendragers uit het Zakkendragershuisje. Je vaart het zeegat uit met haringvissers en piraten. Je hangt aan de lippen van de ambitieuze Stadskastelein. En je beleeft hoe Piet Heyn zonder slag of stoot de Zilvervloot weet te bemachtigen. Zo wandel je dwars door de bewogen historie van Delfshaven, een ervaring die je nooit meer vergeet!

De StoryTrail stadswandeling Historisch Delfshaven begint op zondag 18 september 2022 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/rotterdam-delfshaven. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 15,50 per persoon (kind: € 9,79).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter