Beleef de geschiedenis van Baarn in 30 minuten: Mini-StoryTrail Theaterwandeling op zaterdag 10 september

StoryTrail stadswandeling Baarn verhalenverteller Johannes 030 Blog

PERSBERICHT

Beleef de geschiedenis van Baarn in 30 minuten:
Mini-StoryTrail Theaterwandeling op zaterdag 10 september

De geschiedenis van Baarn beleven? Dat kan tijdens de Mini-StoryTrail stadswandeling op zaterdag 10 september. Verhalenverteller Johannes van Theatergezelschap Stadsavonturen neemt je mee op een kort uitstapje vol historische avonturen.

Vanaf de mooie Pauluskerk leidt Johannes je in een paar stappen terug in de tijd. Voor je het weet, sta je middenin een echt stadsavontuur. Want Baarn ziet er misschien uit als een dorp, maar het is een heuse stad, met alles erop en eraan. Samen met Johannes beleef je het bizarre verhaal van de Baarnse stadsmuur. En het nog veel vreemdere verhaal van het stadswapen.

Zo maak je in een halfuur tijd een heleboel mee. Duik in de geschiedenis, geniet van het rijke Baarnse verleden en verbaas je over de Barinezen van ooit!

De Mini-StoryTrail Baarn begint op zaterdag 10 september 2022 om 11:00 uur, 13:00 uur en 13:45 uur. Elke wandeling duurt ongeveer 30 minuten. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/baarn. Tickets kosten € 2,- per persoon.

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert de Mini-StoryTrail Baarn ter gelegenheid van Open Monumentendag. De voorstelling werd geïnitieerd door de Vrienden van de Pauluskerk, in samenwerking met de Gemeente Baarn. Deze Mini-StoryTrail is een voorproefje van de StoryTrail Theaterwandeling Baarn die op 2 oktober in première gaat.

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter