Theater en Historie: StoryTrail Stadswandeling Deventer op zondag 4 september

godefridus2-verteller-stadswandeling-70

PERSBERICHT

Theater en Historie:
StoryTrail Stadswandeling Deventer op zondag 4 september

Een theatervoorstelling met de straten en stegen van de binnenstad als decor: dat is de StoryTrail stadswandeling Deventer. Op zondag 4 september neemt verteller Godefridus van Theatergezelschap Stadsavonturen je mee naar het verre verleden. Onderweg vertelt hij de mooiste verhalen uit de stadshistorie.

In de geschiedenis van Deventer wemelt het van de sterke verhalen, dat merk je tijdens deze wandeling al snel. Je bent de eerste straathoek nog niet om of je zit al middenin een spannend avontuur. Je wordt goeie maatjes met koekenbakkers en boekenschrijvers. Je merkt wat er met je kan gebeuren als je valse munten gaat slaan. Je ervaart onmetelijke rijkdom, diepe armoe, bittere strijd en innige liefde. En je ontdekt stadsgeheimen die bijna niemand kent. Zo wandel je dwars door de bewogen historie van Deventer, een belevenis die je nooit meer vergeet!

De StoryTrail stadswandeling Deventer begint op zondag 4 september 2022 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/deventer. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 15,50 per persoon (kinderen: € 9,79).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter