Theater en Historie: StoryTrail Stadswandeling Haarlem op zondag 4 september

Verhalenverteller Franciscus tijdens de StoryTrail stadswandeling Haarlem

PERSBERICHT

Theater en Historie:
StoryTrail Stadswandeling Haarlem op zondag 4 september

Een verteltheatervoorstelling met de straten en stegen van de binnenstad als decor: dat is de StoryTrail stadswandeling Haarlem. Op zondag 4 september neemt acteur Franciscus van Theatergezelschap Stadsavonturen je mee naar het verre verleden. Onderweg vertelt hij de mooiste sagen en legenden uit de stadshistorie.

In de geschiedenis van Haarlem wemelt het van de sterke verhalen, dat merk je tijdens deze wandeling al snel. Je bent de eerste straathoek nog niet om of je zit al middenin een spannend avontuur. Daarbij ga je kennismaken met heel wat legendarische figuren uit het stadsverleden. Dappere soldaten, geniale uitvinders en gulle weldoeners: ze komen allemaal tot leven in de meeslepende verhalen van Franciscus. Zo wandel je dwars door de historie van Haarlem, een bijzondere ervaring die je nooit meer vergeet!

De StoryTrail stadswandeling Haarlem begint op zondag 4 september 2022 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/haarlem. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 15,50 per persoon (kinderen: € 9,79).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter