Zondag 11 september: Beleef de geschiedenis van Zierikzee met verhalenverteller Hildbrand

StoryTrail stadswandeling met verteller Hildebrand Vertelt verhalen.

PERSBERICHT

Zondag 11 september:
Beleef de geschiedenis van Zierikzee met verhalenverteller Hildbrand

 

Op zondag 11 september komt Theatergezelschap Stadsavonturen naar Zierikzee met de StoryTrail stadswandeling. Verteller Hildebrand is je gids tijdens een anderhalf uur durende tocht vol sagen, legenden en sterke verhalen.

De StoryTrail stadswandeling is een historische rondleiding en een verteltheatervoorstelling in één. In het prachtige decor van de oude binnenstad laat Hildebrand je kennismaken met de helden en schurken uit de stadsgeschiedenis. Dat doet hij zo meeslepend dat het wel lijkt of je zelf in de schoenen staat van de krijgsheren, de notabelen, de zeemeerminnen en de eigenwijze zeeschuimers die hier vroeger de dienst uitmaakten. Terwijl je door de eeuwenoude straatjes slentert, ga je gedenkwaardige avonturen beleven vol dapperheid, bedrog, list en liefde.

 

Hoe al die stadverhalen gaan aflopen? En wat je daar vandaag de dag nog van kunt terugzien in Zierikzee? Je ontdekt het tijdens de StoryTrail stadswandeling, een heerlijk vertel-avontuur vol spanning, historie en avontuur.     

 

De StoryTrail stadswandeling Zierikzee begint op zondag 11 september 2022 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/zierikzee. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 15,50 per persoon (kinderen: € 9,79).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter