Oktober is verhalenmaand in Alkmaar: StoryTrail stadswandeling laat je de stadsgeschiedenis beleven

StoryTrail-Stadswandeling-Alkmaar-verhalenverteller-Godefridus_016_crop.jpg

PERSBERICHT

Oktober is verhalenmaand in Alkmaar:
StoryTrail stadswandeling laat je de stadsgeschiedenis beleven  

De StoryTrail stadswandeling komt naar Alkmaar! Op zondag 3, zondag 10 en zondag 17 oktober kun je een heerlijke duik nemen in de stadsgeschiedenis, samen met verhalenverteller Godefridus van theatergezelschap Stadsavonturen. De StoryTrail stadswandeling is geen gewone rondleiding, maar een vertel-avontuur dat bol staat van bizarre, spannende en ontroerende Alkmaarse verhalen.  

Verteller Godefridus brengt je is een historische rondleiding en een verteltheatervoorstelling in één. Onderweg kom je oog in oog te staan met de helden en schurken uit het stadsverleden. De boze bierbrouwers Sanje en Kromhout, de dappere timmerman van der Mey en de standvastige schutspatroon Laurentius: tijdens deze StoryTrail leer je hen allemaal kennen. Ga mee en beleef een fantastisch stadsavontuur dat je niet snel zult vergeten.     

De StoryTrail stadswandeling Alkmaar begint op zondag 3, zondag 10 en zondag 17 oktober 2021 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/alkmaar. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4ZA4227 en betaal slechts € 14 per persoon (kind: € 8,84).

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter