Oktober is verhalenmaand in Amersfoort

Zondag 28 mei 2017: Storytrail Amersfoort, stadswandeling met verhalenverteller

PERSBERICHT

Oktober is verhalenmaand in Amersfoort:
StoryTrail stadswandeling laat je de stadsgeschiedenis beleven

Op zondag 3 en zondag 17 oktober kun je een heerlijke duik nemen in de stadsgeschiedenis van Amersfoort, samen met een van de verhalenvertellers van theatergezelschap Stadsavonturen. De StoryTrail stadswandeling is geen gewone rondleiding, maar een vertel-avontuur dat bol staat van bizarre, spannende en ontroerende Amersfoortse verhalen. 

De verhalenverteller neemt je mee door de bewogen stadshistorie. Je bent de eerste straathoek nog niet om, of je zit al middenin een spannend avontuur. Je dwaalt door donkere stegen, langs machtige kerken en geheimzinnige stadspoorten. En je zult zien: achter elke gevel en onder elke straatsteen ligt wel een sterk verhaal verborgen. Zo leer je de Keistad kennen op een manier die je nooit meer vergeet.

De StoryTrail stadswandeling Amersfoort begint op zondag 3 en zondag 17 oktober 2021 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling/amersfoort. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4ZA4227 en betaal slechts € 14 per persoon (kind: € 8,84).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter