Zondag 15 mei: StoryTrail stadswandeling Amersfoort – Op avontuur in de geschiedenis met verteller Bastiaan

Zondag 19 maart 2017: Storytrail Utrecht, stadswandeling met verhalenverteller

PERSBERICHT

Zondag 15 mei: StoryTrail stadswandeling Amersfoort
Op avontuur in de geschiedenis met verteller Bastiaan

Een avontuurlijke ontdekkingsreis vol sagen, legenden en historische verhalen: dat is de StoryTrail stadswandeling Amersfoort. Op zondag 15 mei neemt verteller Bastiaan de Zwitser van theatergezelschap Stadsavonturen zijn publiek mee naar het verre stadsverleden.    

In het prachtige decor van de oude binnenstad laat Bastiaan je kennismaken met de helden en schurken uit de woelige stadsgeschiedenis. Je ontdekt hoe de stad ooit ontstond, en wat Sint Joris en de Draak daarmee te maken hebben. Je beleeft de feestelijke entree in de stad van de beroemde Kei. En je komt er achter hoe Amersfoort er op listige wijze voor zorgde dat de Onze-Lieve-Vrouwetoren net iets hoger werd dan de Utrechtse Dom.

Dwalend door de eeuwenoude straten tovert Bastiaan het ene na het andere sterke verhaal uit zijn vertellershoed tevoorschijn. Zo beleef je de geschiedenis van Amersfoort tijdens een heerlijk vertel-avontuur voor jong en oud.    

De StoryTrail stadswandeling Amersfoort begint op zondag 15 mei 2022 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/amersfoort. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 15,50 per persoon (kind: € 9,79).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter