Zondag 15 mei: Beleef de geschiedenis van Den Haag met verhalenverteller Godefridus

godefridus2-verteller-stadswandeling-70

PERSBERICHT

Zondag 15 mei:
Beleef de geschiedenis van Den Haag met verhalenverteller Godefridus

Op zondag 15 mei komt Theatergezelschap Stadsavonturen naar Den Haag voor de eerste StoryTrail stadswandeling van dit jaar. Verteller Godefridus neemt je mee op een anderhalf uur durende tocht vol sagen, legenden en sterke verhalen.

De StoryTrail stadswandeling is een historische rondleiding en een verteltheatervoorstelling in één. In het prachtige decor van de oude binnenstad brengt Godefridus de helden en schurken uit de stadsgeschiedenis tot leven. Dat doet hij zo meeslepend dat het wel lijkt of je zelf even in de schoenen staat van de vorsten, de raadspensionarissen en de andere notabelen die hier vroeger de dienst uitmaakten.

Maar denk niet dat je tijdens deze verhalenwandeling alleen kennis gaat maken met de Haagse kak van vroeger. Want Den Haag is ook de stad van Haagse Bluf. Van grote mond en klein hartje, van Hagenezen die al dat chique gedoe maar zo-zo vinden. Ook met hen ga je tijdens de StoryTrail stadswandeling de mooiste avonturen beleven.

Hoe die kak en die bluf het eeuwenlang samen volhielden in één en dezelfde stad? En wat daarvan tegenwoordig nog terug is te zien in de straten en op de gevels? Je ontdekt het tijdens de StoryTrail stadswandeling Den Haag, een heerlijk vertel-avontuur vol spanning, historie en avontuur.     

De StoryTrail stadswandeling Den Haag begint op zondag 15 mei 2022 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/den-haag. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 15,50 per persoon (kinderen: € 9,79).

 

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter