Zondag 18 juni: StoryTrail Theaterwandeling door Amersfoort vol prachtige stadsverhalen

Zondag 28 mei 2017: Storytrail Amersfoort, stadswandeling met verhalenverteller

PERSBERICHT

Zondag 18 juni:
StoryTrail Theaterwandeling door Amersfoort vol prachtige stadsverhalen

De geschiedenis van Amersfoort beleven? Dat kan tijdens de StoryTrail Theaterwandeling op zondag 18 juni. Verhalenvertelster Louise Wandelaar is je gids. Nou ja, gids… Droge feitjes en jaartallen gaat zij je niet vertellen. Spannende verhalen des te meer!

De StoryTrail stadswandeling Amersfoort laat je de magie van verteltheater ervaren. Niet in een zaaltje, maar frank en vrij in de buitenlucht. De poorten, pleinen en stegen in de binnenstad vormen het decor waarin Louise je meeneemt naar het Amersfoort van eeuwen terug.

Dat gaat wat worden, want de stad heeft in de loop der jaren heel wat meegemaakt. Opstand en tumult, oorlog en vrede… en heel veel menselijk lief en leed. Voor je het weet, sta je middenin een groot historisch avontuur. Ga je mee? De vertelster zal je met open armen ontvangen.

De StoryTrail stadswandeling Amersfoort begint op zondag 18 juni 2023 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/amersfoort. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kinderen: € 11,05).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter