Zondag 18 en zaterdag 24 juni: StoryTrail Theaterwandeling door Breda vol prachtige stadsverhalen

eric-de-beweerde-04-verteller-stadswandeling-storytrail

PERSBERICHT

Zondag 18 en zaterdag 24 juni:
StoryTrail Theaterwandeling door Breda vol prachtige stadsverhalen

De geschiedenis van Breda beleven? Dat kan tijdens de StoryTrail Theaterwandeling op zondag 18 en zaterdag 24 juni. Verhalenverteller Erik de Beweerde van Theatergezelschap Stadsavonturen is je gids. Nou ja, gids… Droge feitjes en jaartallen gaat hij je niet vertellen. Spannende verhalen des te meer!

De StoryTrail stadswandeling Breda laat je de magie van verteltheater ervaren. Niet in een zaaltje, maar frank en vrij in de buitenlucht. De hofjes, pleinen en stegen van de binnenstad vormen het decor waarin Erik je meeneemt naar het Breda van de 16e eeuw.

Dat gaat wat worden, want Breda heeft in die tijd heel wat meegemaakt. Opstand en tumult, oorlog en vrede… en heel veel menselijk lief en leed. Voor je het weet, sta je middenin een groot historisch avontuur. Ga je mee? De verteller zal je met open armen ontvangen.

De StoryTrail stadswandeling Breda begint op zondag 18 juni 2023 om 14:00 uur en op zaterdag 24 juni 2023 om 11:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/breda. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kinderen: € 11,05).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter