Zondag 18 juni: StoryTrail Theaterwandeling Den Haag vol prachtige stadsverhalen

Verhalenverteller Franciscus tijdens de StoryTrail stadswandeling Haarlem

PERSBERICHT

Zondag 18 juni:
StoryTrail Theaterwandeling Den Haag vol prachtige stadsverhalen

De geschiedenis van Den Haag beleven? Dat kan tijdens de StoryTrail Theaterwandeling op zondag 18 juni. Verhalenverteller Franciscus is je gids. Nou ja, gids… Droge feitjes en jaartallen gaat hij je niet vertellen. Spannende verhalen des te meer!

De StoryTrail stadswandeling Den Haag laat je de magie van verteltheater ervaren. Niet in een zaaltje, maar frank en vrij in de buitenlucht. De grachten, pleinen en stegen van de binnenstad vormen het decor waarin Franciscus je meeneemt naar het Den Haag van eeuwen terug.  

Dat gaat wat worden, want de stad heeft in de loop der jaren heel wat meegemaakt. Opstand en tumult, oorlog en vrede… en heel veel menselijk lief en leed. Voor je het weet, sta je middenin een groot historisch avontuur. Ga je mee? De verteller zal je met open armen ontvangen.

De StoryTrail stadswandeling Den Haag begint op zondag 18 juni 2023 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/den-haag. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kinderen: € 11,05).

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter