Zondag 25 juni: StoryTrail Theaterwandeling Zierikzee vol prachtige stadsverhalen

StoryTrail stadswandeling met verteller Hildebrand Vertelt verhalen.

PERSBERICHT

Zondag 25 juni:
StoryTrail Theaterwandeling Zierikzee vol prachtige stadsverhalen

De geschiedenis van Zierikzee beleven? Dat kan tijdens de StoryTrail Theaterwandeling op zondag 25 juni. Verhalenverteller Hildebrand is je gids. Nou ja, gids… Droge feitjes en jaartallen gaat hij je niet vertellen. Spannende verhalen des te meer!

De StoryTrail stadswandeling Zierikzee laat je de magie van verteltheater ervaren. Niet in een zaaltje, maar frank en vrij in de buitenlucht. De poorten, pleinen en stegen van de binnenstad vormen het decor waarin Hildebrand je meeneemt naar het Zierikzee van de 16e en 17e eeuw.   

Dat gaat wat worden, want de stad heeft in die jaren heel wat meegemaakt. Opstand en tumult, oorlog en vrede… en heel veel menselijk lief en leed. Voor je het weet, sta je middenin een groot historisch avontuur. Ga je mee? De verteller zal je met open armen ontvangen.

De StoryTrail stadswandeling Zierikzee begint op zondag 25 juni 2023 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/zierikzee. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kinderen: € 11,05).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter