Zondag 19 juni: StoryTrail stadswandeling Amersfoort

Zondag 28 mei 2017: Storytrail Amersfoort, stadswandeling met verhalenverteller

PERSBERICHT

Zondag 19 juni: StoryTrail stadswandeling Amersfoort
Beleef historische stadsverhalen met verteller Louise Wandelaar

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert: de StoryTrail stadswandeling Amersfoort. Op zondagmiddag 19 juni neemt verteller Louise Wandelaar je mee op een avontuurlijke tocht vol sagen, legenden en historische stadsverhalen.  

Dwalend door de eeuwenoude straten van de binnenstad duik je samen met Louise de geschiedenis in. Voor je het weet zit je al middenin een spannende stadslegende. Je gaat op avontuur met de beroemde Keientrekkers. Je ontdekt wat Joris en de Draak met Amersfoort te maken hebben. Je beleeft het bloedstollende verhaal van brouwerij De Drie Ringen. En je bewondert de hoogste kerktoren van Nederland… Tenminste, bijna de hoogste.

Op elke straathoek weet Louise wel een sterk stadsverhaal tevoorschijn te toveren. Zo beleef je de geschiedenis van Amersfoort tijdens een wandelende vertelvoorstelling vol spanning, vaart en humor.     

De StoryTrail stadswandeling Amersfoort begint op zondag 19 juni 2022 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/amersfoort. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 15,50 per persoon (kinderen: € 9,79).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter