Zondag 12 juni: StoryTrail stadswandeling Arnhem

Storytrail Stadswandeling Arnhem Verhalenverteller Phileas Overtuig

PERSBERICHT

Zondag 12 juni: StoryTrail stadswandeling Arnhem
Op avontuur in de geschiedenis met verteller Phileas

Een avontuurlijke ontdekkingsreis vol sagen, legenden en historische verhalen: dat is de StoryTrail stadswandeling Arnhem. Op zondag 12 juni neemt verteller Phileas van Theatergezelschap Stadsavonturen zijn publiek mee naar het verre verleden van de Gelderse hoofdstad.    

In het prachtige decor van de oude binnenstad neemt verteller Phileas je mee naar de 15e en 16e eeuw. Toen werd Gelre bestuurd door Hertog Karel: een sluw staatsman die altijd op zoek was naar meer macht. Karel was een man die net zo gemakkelijk oorlog voerde als vrede sloot. Daarbij vertrouwend op zijn wrede legeraanvoerder Maarten van Rossum en… een geheimzinnige waarzegster.

Phileas neemt je mee door de stad, van de Grote Kerk naar het Duivelshuis, en van de Hel naar de Hemel. Onderweg tovert hij het ene na het andere sterke verhaal tevoorschijn – zo meeslepend je je eeuwen terug waant in de tijd. Je bent van harte welkom bij dit heerlijke vertel-avontuur voor jong en oud.    

De StoryTrail stadswandeling Arnhem begint op zondag 12 juni 2022 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/arnhem. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 15,50 per persoon (kind: € 9,79).

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter