Theaterwandeling door de geschiedenis: Beleef Leeuwarden met stadsverteller Deodorus op zondag 12 juni

StoryTrail stadwandeling Leeuwarden Verhalenverteller Deodorus blog 109

PERSBERICHT

PERSBERICHT

Theaterwandeling door de geschiedenis:
Beleef Leeuwarden met stadsverteller Deodorus op zondag 12 juni

Op zondagmiddag 12 juni kan je een heerlijke duik nemen in het rijke stadsverleden van Leeuwarden. Verhalenverteller Deodorus van Theatergezelschap Stadsavonturen is je gids. Hij presenteert een unieke stadswandeling vol sagen, legenden en historische verhalen.

Dwalend door de straten en stegen van de binnenstad laat Deodorus je kennismaken met de helden én de schurken van lang geleden. Hij vertelt meeslepende verhalen over steenrijke prinsen, roekeloze vechtersbazen, strenge rechters en sluwe snoepverkopers. Én over een hartstochtelijk staatsman.

Hoe het afliep met die eeuwenoude stadsbewoners? Hoe dit bonte gezelschap het al die tijd samen heeft uitgehouden in één stad? En waar het kostbare tafelzilver van de Oranjes is gebleven? Verteller Deodorus laat het je allemaal beleven tijdens deze wandelende vertelvoorstelling vol spanning, vaart en humor.

De StoryTrail stadswandeling Leeuwarden begint op zondag 12 juni 2022 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/leeuwarden. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 15,50 per persoon (kind: € 9.79).

 

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter