10 en 17 juli: Op zoek naar Rembrandt! StoryTrail Theaterwandeling door Leiden

StoryTrail-stadswandeling-Utrecht-verteller-Brot-van-Gromme-Kom-mee

PERSBERICHT

10 en 17 juli: Op zoek naar Rembrandt!
StoryTrail Theaterwandeling door Leiden

De geschiedenis van Leiden beleven? Dat kan tijdens de StoryTrail stadswandeling op zondag 10 en zondag 17 juli. Niemand minder dan de 17e-eeuwse burgemeester Jan Orlers is je gids. Samen met hem ga je op zoek naar de sporen die Rembrandt van Rijn in Leiden heeft achtergelaten.

Juist in de tijd dat Orlers de mooie stad Leiden bestuurde, besloot Rembrandt er te vertrekken. Waarom ging hij weg? Waar ging hij heen? En vooral: hoe kunnen we hem vinden en ervoor zorgen dat hij weer naar Leiden terugkeert? Dat zijn de vragen die de burgemeester drijven.

Op zoek naar Rembrandt zal de burgemeester je alles over de beroemde schilder vertellen. Hij laat je zien waar Rembrandt graag uithing, waar hij inspiratie vond en waar hij werd geraakt door Het Licht. Misschien lukt het om Rembrandt daar weer te vinden.

Met zijn prachtige bronzen stem geeft de oude burgemeester richting aan deze zoektocht. Je zult op plekjes komen die niemand kent. En je zult versteld staan: van de stad, van het verhaal en van jezelf. Ga mee met de StoryTrail stadswandeling Leiden en geniet van een ervaring die je nooit meer vergeet.

De StoryTrail stadswandeling Leiden begint op zondag 10 en zondag 17 juli 2022 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/leiden. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 15,50 per persoon (kind: € 9,79).

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter