12 en 19 juni: StoryTrail Theaterwandeling door Gouda

stadswandeling-gouda-storytrail

PERSBERICHT

12 en 19 juni: StoryTrail Theaterwandeling door Gouda

De geschiedenis van Gouda beleven? Dat kan tijdens de StoryTrail stadswandeling op zondag 12 en zondag 19 juni. Acteur Erik de Beweerde van Theatergezelschap Stadsavonturen neemt je mee op een tocht vol historische stadsverhalen.

De StoryTrail is geen gewone stadswandeling. Jaartallen of architectonische wetenswaardigheden zul je van Erik niet veel te horen krijgen. Meeslepende sagen en legenden des te meer! Je bent de eerste straathoek nog niet om en je zit al midden in een spannend verhaal.

Erik neemt je eeuwen mee terug in de tijd. Hij laat je kennismaken met stoere zakkendragers en handige viswijven. Je ontdekt hoe Gouda rijk werd van kaas, bier en turf. Je komt middenin een enorme stadsbrand terecht. En je gaat op zoek naar de waarheid achter een oud mysterie dat Gouda nog steeds in zijn greep houdt.

Zo wandel je dwars door de rijke historie van deze prachtige stad. Ga mee en geniet anderhalf uur lang van vertellingen vol avontuur, vaart en humor.     

De StoryTrail stadswandeling Gouda begint op zondag 12 en zondag 19 juni 2022 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/gouda. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 15,50 per persoon (kind: € 9,79).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter