Zondag 22 mei: StoryTrail stadswandeling Deventer – Op avontuur in de geschiedenis met verteller Godefridus

godefridus2-verteller-stadswandeling-70

PERSBERICHT

Zondag 22 mei: StoryTrail stadswandeling Deventer
Op avontuur in de geschiedenis met verteller Godefridus

Een avontuurlijke ontdekkingsreis vol sagen, legenden en historische verhalen: dat is de StoryTrail stadswandeling Deventer. Op zondag 22 mei neemt verteller Godefridus van Theatergezelschap Stadsavonturen zijn publiek mee naar het verre verleden.    

In het prachtige decor van de oude binnenstad laat Godefridus je kennismaken met de helden en schurken uit de woelige stadsgeschiedenis. Je hoort verhalen over oorlog en plundering, maar ook over rijkdom en devotie. Je ontdekt hoe Deventer groot werd in boeken en koeken. En je komt er achter wat de valsemunters in Deventer ooit hebben uitgespookt. Dwalend door de eeuwenoude straten tovert Godefridus het ene na het andere sterke verhaal uit zijn vertellershoed tevoorschijn. Zo beleef je de stadshistorie tijdens een heerlijk vertelavontuur vol spanning en humor.     

De StoryTrail stadswandeling Deventer begint op zondag 22 mei 2022 om 12:30 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/deventer. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 15,50 per persoon (kinderen: € 9,79).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter