Tweede Pinksterdag: StoryTrail stadswandeling Leiden

Wandeling Breda Storytrail verhalenverteller als gids

PERSBERICHT

Tweede Pinksterdag: StoryTrail stadswandeling Leiden
Beleef historische stadsverhalen met verteller Johannes

Verhalenverteller Johannes van Theatergezelschap Stadsavonturen nodigt je uit voor een bijzondere StoryTrail stadswandeling door de geschiedenis van Leiden. Op maandag 6 juni (Tweede Pinksterdag) neemt hij je mee op een tocht vol sagen, legenden en historische stadsverhalen.  

In het prachtige decor van de oude binnenstad vertelt Johannes het verhaal van het beleg en ontzet van Leiden in de Tachtigjarige Oorlog. Je gaat op avontuur met Geuzen en Glippers. Je stapt in de schoenen van hongerige burgers. Je verzint een geweldige list om de stad van de ondergang te redden. En je ontdekt dat ook de Spaanse vijand een warm kloppend hart heeft.

Dwalend door de eeuwenoude straten tovert Johannes het ene na het andere sterke verhaal uit zijn vertellershoed tevoorschijn. Zo beleef je de geschiedenis van Leiden tijdens een wandelende vertelvoorstelling vol spanning, vaart en humor.
 

De StoryTrail stadswandeling Leiden begint op maandag 6 juni 2022 om 11:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/leiden. Reserveer nu met kortingscode StoryTrail7337KRT en betaal slechts € 15,50 per persoon (kind: € 9,79).

 

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter