Zondag 5 en zondag 12 juni: StoryTrail stadswandeling Gorinchem

StoryTrail stadswandeling Gorinchem verhalenverteller Johannes 108 of 126 BLOG

PERSBERICHT

Zondag 5 en zondag 12 juni: StoryTrail stadswandeling Gorinchem
Beleef de geschiedenis van de mooiste vestingstad van Nederland


Een avontuurlijke ontdekkingsreis vol sagen, legenden en historische verhalen: dat is de StoryTrail stadswandeling Gorinchem. Op zondag 5 en zondag 12 juni neemt een van de vertellers van theatergezelschap Stadsavonturen je mee naar het verre verleden van de stad aan de Merwede.  

In het prachtige decor van de oude binnenstad laat de verhalenverteller je kennismaken met de helden en schurken uit de woelige stadsgeschiedenis. Je gaat op avontuur met de legendarische Jan van Arkel. Je ontdekt het geheim van de Spaarpotsteeg. Je voelt je Hoek, of Kabeljauw. En je beleeft hoe een eenvoudige marskramer de stad een grote dienst bewijst.  

Dwalend door de eeuwenoude straten tovert de verteller het ene na het andere sterke verhaal tevoorschijn. Zo wandel je midden door de Gorcumse geschiedenis tijdens een heerlijk vertel-avontuur dat je nooit meer vergeet.     

De StoryTrail stadswandeling Gorinchem begint op zondag 5 en zondag 12 juni 2022 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/gorinchem. Reserveer nu met kortingscode StoryTrail7337KRT en betaal slechts € 15,50 per persoon (kind: € 9,79).

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter