Zondag 5 juni: StoryTrail stadswandeling Haarlem

Verhalenverteller Franciscus tijdens de StoryTrail stadswandeling Haarlem

PERSBERICHT

Zondag 5 juni: StoryTrail stadswandeling Haarlem
Op avontuur in de geschiedenis met verteller Franciscus

 

Een avontuurlijke ontdekkingsreis vol sagen, legenden en historische verhalen: dat is de StoryTrail stadswandeling Haarlem. Op zondag 5 juni neemt verteller Franciscus van theatergezelschap Stadsavonturen zijn publiek mee naar het verre verleden van de stad aan het Spaarne.    

In het prachtige decor van de oude binnenstad laat Franciscus je kennismaken met de helden en schurken uit de woelige stadsgeschiedenis. Je beleeft hoe Spanje Haarlem belegert in de Tachtigjarige Oorlog. Je staat zij aan zij met Kenau, de vrouw die geen stap op zij gaat voor de vijand. Je bewondert de weldaden van Pieter Teyler, de filantroop. En je verbaast je over de fantastische uitvindingen die er in Haarlem zijn gedaan.

Dwalend door de eeuwenoude straten tovert Franciscus het ene na het andere sterke verhaal uit zijn vertellershoed tevoorschijn. Zo beleef je de geschiedenis van Haarlem tijdens een heerlijk vertel-avontuur voor jong en oud.    

De StoryTrail stadswandeling Haarlem begint op zondag 5 juni 2022 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/haarlem. Reserveer nu met kortingscode StoryTrail7337KRT en betaal slechts € 15,50 per persoon (kind: € 9,79).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter