Zondag 5 en maandag 6 juni: Beleef de geschiedenis van Amelisweerd met verhalenverteller Godefridus

godefridus15-verteller-stadswandeling-storytrail-8

PERSBERICHT

Zondag 5 en maandag 6 juni:  
Beleef de geschiedenis van Amelisweerd met verhalenverteller Godefridus

Op Eerste en Tweede Pinksterdag komt Theatergezelschap Stadsavonturen naar Amelisweerd met de StoryTrail theaterwandeling. Verteller Godefridus neemt je mee op een anderhalf uur durende tocht door de natuur. Onderweg beleef je de sagen en legenden van het eeuwenoude landgoed.  

Amelisweerd heeft een bewogen geschiedenis achter de rug. Koning Lodewijk Napoleon heeft hier gewoond – acht dagen slechts, maar toch! Een merkwaardige markies heeft hier zijn sporen nagelaten. En wat te denken van het bloedstollende verhaal van Ridder Amelis, aan wie het landgoed zijn naam te danken heeft? Dwalend door het groen brengt verteller Godefridus het verleden van het Utrechtse stadsbos tot leven. Ga mee, laat je betoveren en beleef een historisch natuuravontuur dat je niet snel zult vergeten!

De StoryTrail wandeling Amelisweerd begint op zondag 5 en maandag 6 juni 2022 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/wandeling/amelisweerd. Reserveer nu met kortingscode StoryTrail7337KRT en betaal slechts € 15,50 per persoon (kinderen: € 9,79).

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter