De StoryTrail stadswandeling Amersfoort is terug! Beleef de mooiste verhalen uit de stadsgeschiedenis

de-zwitser-19-verteller-stadswandeling-storytrail-67

PERSBERICHT

De StoryTrail stadswandeling Amersfoort is terug!
Beleef de mooiste verhalen uit de stadsgeschiedenis

Na een pauze van anderhalf jaar komt de StoryTrail stadswandeling weer naar Amersfoort! Op zondag 5 en zondag 12 september kun je een heerlijke duik nemen in de stadsgeschiedenis, samen met een van de verhalenvertellers van theatergezelschap Stadsavonturen. Dit is geen gewone stadswandeling, maar een vertel-avontuur dat bol staat van bizarre, spannende en ontroerende stadsverhalen. 

Tijdens deze bijzondere rondleiding draait het niet om stenen monumenten, maar om levende verhalen van echte mensen. De verteller neemt je mee door een stad vol prachtige sagen en legenden over liefde, strijdlust, vernuft en opofferingsgezindheid. Je ontmoet deftige notabelen, gemene boeven, huiveringwekkende spoken én natuurlijk de legendarische Keitrekkers. Slenter door straten en stegen, verdwaal in lang vervlogen tijden en bewonder de helden van vroeger… De StoryTrail stadswandeling Amersfoort is een heerlijk vertel-avontuur voor jong en oud.      

De StoryTrail stadswandeling Amersfoort begint op zondag 5 en zondag 12 september 2021 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/amersfoort. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4ZA4227 en betaal slechts € 14 per persoon (kind: € 8,84).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter