September is verhalenmaand in Arnhem: StoryTrail stadswandeling laat je de stadsgeschiedenis beleven

Storytrail Stadswandeling Arnhem Verhalenverteller Phileas Overtuig

PERSBERICHT

September is verhalenmaand in Arnhem:
StoryTrail stadswandeling laat je de stadsgeschiedenis beleven

De StoryTrail stadswandeling komt weer naar Arnhem! Op zondag 5 en zondag 19 september kun je een heerlijke duik nemen in de stadsgeschiedenis, samen met een van de verhalenvertellers van theatergezelschap Stadsavonturen. Dit is geen gewone stadswandeling, maar een vertel-avontuur dat bol staat van bizarre, spannende en ontroerende Arnhemse verhalen.  

De verhalenverteller neemt je mee naar de tijd dat Arnhem een machtige stad was. Misschien wel de machtigste van het hele land. Hertog Karel van Gelre zwaaide hier toen de scepter. Hij had een groot rijk en vele vijanden. Die bestreed hij met harde én met zachte hand, met kracht en list, met oorlog en met diplomatie.

Hoe hij dat aanpakte? De verteller laat het je beleven. In zijn verhalen diept hij de geheimen op die verborgen liggen onder de muren van de Geckenpoort en het Duivelshuis. Hij laat je kennis maken met Maarten van Rossum, de keiharde veldheer. En hij heeft een ontmoeting geregeld met een geheimzinnige waarzegster. Ga mee en geniet van eeuwenoude stadsvertellingen die je niet snel meer zult vergeten.       

De StoryTrail stadswandeling Arnhem begint op zondag 5 en zondag 19 september 2021 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/arnhem. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4ZA4227 en betaal slechts € 14 per persoon (kind: € 8,84).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter