De StoryTrail stadswandeling Utrecht is terug! Beleef de mooiste verhalen uit de stadsgeschiedenis

rinus4-verteller-stadswandeling-9

PERSBERICHT

De StoryTrail stadswandeling Utrecht is terug!
Beleef de mooiste verhalen uit de stadsgeschiedenis

Na een pauze van anderhalf jaar komt de StoryTrail stadswandeling weer naar Utrecht! Op zondag 5, zondag 12 en zondag 26 september kun je een heerlijke duik nemen in de stadsgeschiedenis, samen met een van de verhalenvertellers van theatergezelschap Stadsavonturen. Ga mee en zie de geschiedenis van Utrecht voor je ogen tot leven komen.

Met de straten en stegen van de binnenstad als decor trakteert de verhalenverteller je op een betoverende historische vertelvoorstelling. Je bent de eerste straathoek nog niet om, of je zit al middenin een meeslepende Utrechtse legende. De grootste helden en schurken uit de stadsgeschiedenis trekken aan je voorbij. De verteller neemt je mee door een stad vol prachtige sagen en legenden over liefde, strijdlust, vernuft en opofferingsgezindheid. Zo beleef je deze eeuwenoude Domstad tijdens een vertel-avontuur dat je nooit meer vergeet.

De StoryTrail stadswandeling Utrecht begint op zondag 5, zondag 12 en zondag 26 september 2021 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/utrecht. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4ZA4227 en betaal slechts € 14 per persoon (kind: € 8,84).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter