Zondag 7 mei: StoryTrail Theaterwandeling door Amersfoort vol historische stadsverhalen

Zo 9 okt. 14:00 uur Stadswandeling Utrecht – Verhalenverteller Bastiaan de Zwitser

PERSBERICHT

Zondag 7 mei:
StoryTrail Theaterwandeling door Amersfoort vol historische stadsverhalen

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert: de StoryTrail stadswandeling Amersfoort. Verhalenverteller Bastiaan de Zwitser neemt je mee op een anderhalf uur durende tocht vol avontuurlijke sagen en legenden.

De StoryTrail stadswandeling Amersfoort is een historische rondleiding en een verteltheatervoorstelling in één. In het prachtige decor van de oude binnenstad brengt de verteller de helden en schurken uit de stadsgeschiedenis tot leven.

Sluwe boeven, dappere burgers, heiligen, geesten en keitrekkers: je komt ze tijdens deze bijzondere stadswandeling allemaal tegen. Bastiaan vertelt het verhaal van Amersfoort met vaart en humor, met liefde voor de stad en oog voor zijn publiek. Zo beleef je de stadsgeschiedenis op een manier die je nooit meer vergeet.

De StoryTrail Theaterwandeling Amersfoort begint op zondag 7 mei 2023 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/amersfoort. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kind: € 11,05).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter