Zaterdag 6 mei: StoryTrail Theaterwandeling door Dordrecht

Zondag 20 november: Storytrail Dordrecht stadswandeling met verhalenverteller

PERSBERICHT

Zaterdag 6 mei: StoryTrail Theaterwandeling door Dordrecht
Op avontuur met de helden en schurken uit de stadsgeschiedenis

Op zaterdag 6 mei komt Theatergezelschap Stadsavonturen naar Dordrecht voor de eerste StoryTrail stadswandeling van het nieuwe seizoen. Verhalenverteller Godefridus is je gids tijdens een avontuurlijke reis door de stadsgeschiedenis. Ga mee en ontmoet de Dordtse helden en schurken uit het verre verleden.

Dordrecht – wát een stad is dat! Een stad zo vol van historie dat je er dagenlang in kunt ronddwalen zonder je te vervelen. Toch duurt de StoryTrail stadswandeling maar anderhalf uur. In die tijd brengt verteller Godefridus de mooiste verhalen uit de stadsgeschiedenis tot leven.   

Je zult zien: achter elke gevel en op elke straathoek ligt er wel een wonderlijke sage of legende op je te wachten. Wat is bijvoorbeeld het geheim van de Dordtse heilige Sura? Waarom heten de mensen hier ‘Schapenkoppen’? Hoe werd Dordrecht een piratennest? En hoe is het de stad gelukt om het droog te houden, te midden van het altijd dreigende water? Je ontdekt het tijdens deze wandelende vertelvoorstelling, een heerlijk historisch avontuur voor jong en oud.

De StoryTrail Theaterwandeling Dordrecht begint op zaterdag 6 mei 2023 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/dordrecht. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kinderen: € 11,05).

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter