Elke zaterdagavond in mei: StoryTrail Theaterwandeling door Rotterdam vol historische stadsverhalen

Stadswandeling Rottedam Oude Haven verhalenvertellern Jacobus

PERSBERICHT

Elke zaterdagavond in mei:
StoryTrail Theaterwandeling door Rotterdam vol historische stadsverhalen

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert: de StoryTrail Theaterwandeling Rotterdam, een historische rondleiding en een fantastische vertelvoorstelling in één.  Elke zaterdagavond in mei kun je op stap met verhalenverteller Jacobus. Hij gidst je van de Oude Haven naar de Leuvehaven.

Onderweg beleef je het Rotterdam van de jaren ’20 en ’30 van de vorige eeuw. In die tijd speelde het havenleven zich nog niet af op de Maasvlakte, maar midden in de stad. Op de kades was het een drukte van belang. Overal zag je sleperswagens, sjouwermannen en passagierende zeelui. Schepen voeren af en aan. De rijke bolleboffen keken goedkeurend toe vanuit hun deftige koopmanspaleizen. En op de hoek van de straat hield een strenge koperbout de wacht.

Dat is de wereld waar je tijdens de StoryTrail stadswandeling doorheen gaat dwalen. Verteller Jacobus laat je kennismaken met de Rotterdammers van toen, en al snel komen de verhalen los. Verhalen over de Holland Amerika Lijn. De Spanjaardsbrug. Het Huis in Duizend Vrezen. En verhalen over de crisis, die zelfs de vermogende firma’s in het Witte Huis naar de keel grijpt. De StoryTrail Rotterdam is een wandeling als een roman, vol humor en weemoed. Een warme ode aan de stad zoals die ooit was.

De StoryTrail Theaterwandeling Rotterdam begint op 6, 13, 20 en 27 mei 2023 om 20:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/rotterdam-oude-haven. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kind: € 11,05).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter