Zondag 7 en 21 mei: Beleef de geschiedenis van Utrecht met de StoryTrail Theaterwandeling  

rinus4-verteller-stadswandeling-135

PERSBERICHT

Zondag 7 en 21 mei:
Beleef de geschiedenis van Utrecht met de StoryTrail Theaterwandeling  

De geschiedenis van Utrecht beleven? Dat kan tijdens de StoryTrail Theaterwandeling op zondag 7 en zondag 21 mei. De verhalenvertellers van Theatergezelschap Stadsavonturen nemen je mee op een tocht vol historische stadsverhalen.

De StoryTrail is geen gewone stadswandeling. Jaartallen of architectonische wetenswaardigheden zal je onderweg niet veel te horen krijgen. Meeslepende sagen en legenden des te meer! Je bent de eerste straathoek nog niet om en je zit al midden in een spannend verhaal.

De verteller neemt je honderden jaren mee terug in de tijd. Je maakt kennis met Utrechtse heiligen – én schijnheiligen. Je hoort de eeuwenoude verhalen die verborgen liggen achter de statige gevels. Je beleeft hachelijke avonturen vol strijd en liefde. En je ontdekt wat er van al die historie tegenwoordig nog in de stad is terug te zien.      

Zo wandel je dwars door de rijke stadsgeschiedenis. Ga mee en geniet anderhalf uur lang van vertellingen vol spanning, vaart en humor.     

De StoryTrail stadswandeling Utrecht begint op zondag 7 en zondag 21 mei 2021 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/utrecht. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kind: € 11,05).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter