Elke zondag in mei: StoryTrail Theaterwandeling Den Bosch vol prachtige stadsverhalen

Storytrail Stadswandeling Den Bosch

PERSBERICHT

Elke zondag in mei:
StoryTrail Theaterwandeling Den Bosch vol prachtige stadsverhalen

De geschiedenis van Den Bosch beleven? Dat kan elke zondagmiddag in mei tijdens de StoryTrail Theaterwandeling. Een van de verhalenvertellers van Theatergezelschap Stadsavonturen neemt je mee op een tocht vol historische stadsverhalen.

De StoryTrail is geen gewone stadswandeling. Jaartallen of architectonische wetenswaardigheden zal je onderweg niet veel te horen krijgen. Meeslepende sagen en legenden des te meer! Je bent de eerste straathoek nog niet om en je zit al midden in een spannend verhaal.

De verteller neemt je honderden jaren mee terug in de tijd. Je maakt kennis met Bossche heiligen – én schijnheiligen. Je hoort de eeuwenoude verhalen die verborgen liggen achter de statige gevels. Je beleeft hachelijke avonturen vol strijd en liefde. En je ontdekt wat er van al die historie tegenwoordig nog in de stad is terug te zien.      

Zo wandel je dwars door de rijke stadsgeschiedenis. Ga mee en geniet anderhalf uur lang van vertellingen vol spanning, vaart en humor.     

De StoryTrail stadswandeling Den Bosch begint op 7, 14, 21 en 28 mei 2023 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/den-bosch. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kind: € 11,05).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter