Ga mee met verhalenvertelster Louise Wandelaar op zondag 30 april

Zondag 28 mei 2017: Storytrail Amersfoort, stadswandeling met verhalenverteller

PERSBERICHT

Ga mee met verhalenvertelster Louise Wandelaar op zondag 30 april:
Beleef de geschiedenis van Amersfoort  

 

Op zondag 30 april kun je een heerlijke duik nemen in de geschiedenis van Amersfoort, samen met verhalenvertelster Louise Wandelaar. Haar StoryTrail Theaterwandeling is geen gewone rondleiding, maar een vertel-avontuur vol historische stadsverhalen.  

 

Louise neemt je eeuwen mee terug in de tijd. Je ontdekt hoe de stad ooit ontstond, en wat Sint Joris en de Draak daarmee te maken hebben. Je beleeft de feestelijke entree van de beroemde Kei. Je komt terecht in een huiveringwekkend spookverhaal. En je komt er achter hoe de Onze-Lieve-Vrouwetoren zo hoog kon worden.   

 

Hoe het de helden en de schurken uit de stadsgeschiedenis verging? En wat je daarvan tegenwoordig nog terug kunt zien in Amersfoort? Je ontdekt het tijdens de StoryTrail Theaterwandeling, een heerlijk vertel-avontuur voor iedereen die houdt van geschiedenis en sterke verhalen.

 

De StoryTrail stadswandeling Amersfoort begint op zondag 30 april 2023 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/amersfoort. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kind: € 11,05).

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter