Zaterdag 9 december: StoryTrail stadswandeling door Amersfoort vol theater en historie

Zondag 28 mei 2017: Storytrail Amersfoort, stadswandeling met verhalenverteller

PERSBERICHT

Zaterdag 9 december:
StoryTrail stadswandeling door Amersfoort vol theater en historie

Op zaterdag 9 december kan je samen met verhalenvertelster Louise Wandelaar een heerlijke duik nemen in de geschiedenis van Amersfoort. Tijdens de StoryTrail Theaterwandeling beleef je de mooiste historische verhalen uit de stadsgeschiedenis.

Amersfoort ziet er uit als een sprookjesstad, met haar Middeleeuwse poorten en idyllische grachten. In dit prachtige decor ga je met Louise Wandelaar op avontuur. Je zult ontdekken dat de stadsgeschiedenis soms ook net een sprookje is, zo mooi! Maar dat is zeker niet altijd zo geweest. Er zijn hier ook heel wat minder fraaie dingen gebeurd. Dingen die het daglicht niet kunnen verdragen.

Dwalend door de binnenstad kom je oog in oog te staan met dienstmeiden en dronkenlappen, heiligen en heksen, boeren en beulen. Wat zij allemaal hebben meegemaakt? Je ontdekt het tijdens de StoryTrail Theaterwandeling, een belevenis voor jong en oud.

De StoryTrail stadswandeling Amersfoort begint op zaterdag 9 december 2023 om 15:30 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kinderen: € 11,05).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter