Zondag 3 en 17 december: StoryTrail Theaterwandeling De Gouden Reaal

godefridus6-verteller-stadswandeling-storytrail

PERSBERICHT

Zondag 3 en 17 december: StoryTrail Theaterwandeling De Gouden Reaal
Beleef de ongelooflijke geschiedenis van de Westelijke Eilanden

Voorspoed en verval, armoe en rijkdom, macht en ellende: je komt het allemaal tegen tijdens StoryTrail Theaterwandeling ‘De Gouden Reaal’. Een van de verhalenvertellers van Theatergezelschap Stadsavonturen neemt je mee over de Westelijke Eilanden van Amsterdam. Onderweg beleef je de bizarre geschiedenis van dit unieke gebied.

Dit is geen gewone stadswandeling. Jaartallen en andere feitjes zal je van de verteller niet veel te horen krijgen. Meeslepende verhalen des te meer! Je bent de eerste straathoek nog niet om of je zit al middenin een spannend avontuur.

In het prachtige decor van kades en pakhuizen kom je oog in oog te staan met de steenrijke familie Bicker. Met de Prins van Oranje. Met schippers en kooplieden. En met een Deens meisje dat in Amsterdam op zoek gaat naar het geluk.
De verhalenverteller brengt de geschiedenis van De Gouden Reaal met vaart en humor en met liefde voor de stad. Ga mee en geniet van een verrassend kijkje in een onbekend deel van Amsterdam.
De StoryTrail Theaterwandeling De Gouden Reaal begint op zondag 3 en zondag 17 december 2023 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling/amsterdam. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kinderen: € 11,05).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter