Zondag 3 juli: StoryTrail stadswandeling Arnhem – Beleef de historische verhalen van de stad met verteller Phileas

Storytrail Stadswandeling Arnhem Verhalenverteller Phileas Overtuig

PERSBERICHT

Zondag 3 juli: StoryTrail stadswandeling Arnhem
Beleef de historische verhalen van de stad met verteller Phileas

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert: de StoryTrail stadswandeling Arnhem. Op zondagmiddag 3 juli neemt verteller Phileas je mee op een avontuurlijke tocht door de Arnhemse geschiedenis, vol sagen, legenden en historische stadsverhalen.  

In de Arnhemse Eusebiuskerk kun je een schitterend praalgraf bezoeken. Het is de rustplaats van de Hertog van Gelre, die ooit heerste over een groot deel van de Lage Landen. Hij maakte van Arnhem een machtige, steenrijke stad. Hoe is hem dat gelukt? Wat was zijn geheim? En hoe bestendig was de voorspoed die hij bracht?

Dat ga je allemaal ontdekken tijdens deze StoryTrail stadswandeling. Verteller Phileas neemt je mee naar de 16e eeuw. Hij laat je die tijd beleven alsof je zomaar terug bent gestapt in de geschiedenis. Ga mee op avontuur met Hertog Karel en zijn duivelse rechterhand Maarten van Rossum. Bekwaam je in het geraffineerde spel van oorlog en diplomatie. Verover de wereld. Verlies haar weer. En probeer te raden wat de toekomst voor Arnhem in petto heeft.

Dwalend door de eeuwenoude straten tovert Phileas het ene na het andere sterke verhaal tevoorschijn. Zo beleef je de geschiedenis van Arnhem tijdens een wandelende vertelvoorstelling vol spanning, vaart en humor.     

De StoryTrail stadswandeling Arnhem begint op zondag 3 juli 2022 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/arnhem. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 15,50 per persoon (kinderen: € 9,79).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter