Zondag 3 juli: StoryTrail stadswandeling Haarlem – Beleef sagen, legenden en historische stadsverhalen met verteller Godefridus

godefridus6-verteller-stadswandeling-storytrail

PERSBERICHT

Zondag 3 juli: StoryTrail stadswandeling Haarlem
Beleef sagen, legenden en historische stadsverhalen met verteller Godefridus

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert: de StoryTrail stadswandeling Haarlem. Op zondagmiddag 3 juli neemt verteller Godefridus je mee op een avontuurlijke tocht vol sagen, legenden en historische stadsverhalen.  

In het prachtige decor van de oude binnenstad laat Godefridus je kennismaken met de helden én de schurken uit het verleden van Haarlem. Je gaat op bezoek bij de legendarische weldoener Teyler. Je ontdekt de geheimen van de boekdrukkunst. Je gaat op avontuur met eenvoudige Muggen en machtige Graven. En je klimt samen met Kenau op de barricaden om de Spaanse vijand tegen te houden.  

Dwalend door de eeuwenoude straten tovert Godefridus het ene na het andere sterke verhaal uit zijn vertellershoed tevoorschijn. Zo beleef je de geschiedenis van Haarlem tijdens een wandelende vertelvoorstelling vol spanning, vaart en humor.     

De StoryTrail stadswandeling Haarlem begint op zondag 3 juli 2022 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/haarlem. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 15,50 per persoon (kinderen: € 9,79).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter