Zondag 3 juli: StoryTrail Theaterwandeling door Amersfoort

Zondag 19 maart 2017: Storytrail Utrecht, stadswandeling met verhalenverteller

PERSBERICHT

Zondag 3 juli: StoryTrail Theaterwandeling door Amersfoort

De geschiedenis van Amersfoort beleven? Dat kan tijdens de StoryTrail stadswandeling op zondag 10 juli. Acteur Bastiaan de Zwitser van Theatergezelschap Stadsavonturen neemt je mee op een tocht vol historische stadsverhalen.

De StoryTrail is geen gewone stadswandeling. Jaartallen of architectonische wetenswaardigheden zul je van Bastiaan niet veel te horen krijgen. Meeslepende sagen en legenden des te meer! Je bent de eerste straathoek nog niet om en je zit al midden in een spannend verhaal.

Bastiaan neemt je eeuwen mee terug in de tijd. Je maakt kennis met de burgers en de buitenlui die ooit de stad bevolkten. Je gaat op avontuur met de legendarische Keitrekkers. Je komt middenin een adembenemend spookverhaal terecht. En je ontdekt wat er van al die historie tegenwoordig nog terug is te zien in Amersfoort.    

Zo wandel je dwars door de rijke stadsgeschiedenis. Ga mee en geniet anderhalf uur lang van vertellingen vol spanning, vaart en humor.     

De StoryTrail stadswandeling Amersfoort begint op zondag 3 juli 2022 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/amersfoort. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 15,50 per persoon (kind: € 9,79).

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter