Zaterdag 2 juli: StoryTrail Theaterwandeling door Alkmaar

StoryTrail-Stadswandeling-Alkmaar-verhalenverteller-Godefridus_016_crop.jpg

PERSBERICHT

Zaterdag 2 juli: StoryTrail Theaterwandeling door Alkmaar

Een avontuurlijke ontdekkingsreis vol historische verhalen: dat is de StoryTrail stadswandeling Alkmaar. Op zaterdag 2 juli neemt verteller Godefridus van Theatergezelschap Stadsavonturen zijn publiek mee naar het verre verleden.    

In het prachtige decor van de oude binnenstad laat Godefridus je kennismaken met de helden en schurken uit de woelige stadsgeschiedenis. Je beleeft hoe Alkmaar verzeild raakte in een heuse Kaas- en Broodoorlog. Je gaat op avontuur met Sint Laurentius, de schutspatroon van de stad, die het aan de stok krijgt met de keizer van Rome. En je gaat samen met burgemeestersvrouw Geertruida op onderzoek uit naar de handel en wandel van haar edelachtbare echtgenoot.

Dwalend door de eeuwenoude straten tovert Godefridus het ene na het andere sterke stadsverhaal uit zijn vertellershoed tevoorschijn. Zo beleef je de geschiedenis van Alkmaar tijdens een heerlijk vertel-avontuur voor jong en oud.    

De StoryTrail stadswandeling Alkmaar begint op zaterdag 2 juli 2022 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/alkmaar. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 15,50 per persoon (kinderen: € 9,79).

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter