StoryTrail Theaterwandeling Middelburg op zondag 26 juni

Wandeling Breda Storytrail verhalenverteller als gids

PERSBERICHT

StoryTrail Theaterwandeling Middelburg op zondag 26 juni:
Beleef de historische verhalen van de stad met verteller Johannes

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert: de StoryTrail stadswandeling Middelburg. De StoryTrail is een historische rondleiding en een verteltheatervoorstelling in één. Verhalenverteller Johannes is je gids op zondagochtend 26 juni.

Johannes neemt je mee naar het verre verleden van de Zeeuwse hoofdstad. Hij heeft een oud koffertje bij zich, waaruit hij prachtige verhalen tevoorschijn tovert. Verhalen over de helden en de schurken die hier vroeger woonden. Over dappere zeevaarders, slinkse kooplui, ontdekkingsreizigers, uitvinders, graven en dichters. Én over een heel slimme boer.   

Wandelend door de prachtige binnenstad beleef je de geschiedenis van Middelburg zo levensecht dat het wel lijkt of je eeuwen terug in de tijd bent beland. Je bent van harte welkom bij deze bijzondere vertelvoorstelling, vol vaart, humor en liefde voor de stad.

De StoryTrail stadswandeling Middelburg begint op zondag 26 juni 2022 om 11.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/middelburg. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 15,50 per persoon (kinderen: € 9,79).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter