Zondag 7 november: Beleef de sagen en legenden van Arnhem met verhalenverteller Phileas

Storytrail Stadswandeling Arnhem Verhalenverteller Phileas Overtuig

PERSBERICHT

Zondag 7 november:
Beleef de sagen en legenden van Arnhem met verhalenverteller Phileas

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert op zondag 7 november de StoryTrail stadswandeling Arnhem met verhalenverteller Phileas. Tijdens deze bijzondere rondleiding beleef je de eeuwenoude sagen en legenden van de stad.

Arnhem – wát een stad is dat! Een stad zo vol van historie dat je er dagenlang in kunt ronddwalen zonder je te vervelen. Toch duurt de StoryTrail stadswandeling maar anderhalf uur. In die tijd wekt verteller Phileas de mooiste verhalen uit de geschiedenis van de Rijnstad tot leven.   

Je zult zien: achter elke gevel en op elke straathoek ligt er wel een wonderlijke sage of legende op je te wachten. Verteller Phileas neemt je mee van de Grote Kerk naar het Duivelshuis, en van de Hel naar de Hemel. Ooit was dit het domein van machtige hertogen, wrede veldheren en geheimzinnige waarzegsters. Welke listen en lagen hebben zij beraamd om van Arnhem de machtigste stad van het land te maken? En wat is daar uiteindelijk van terecht gekomen? Je ontdekt het tijdens deze wandelende vertelvoorstelling, een heerlijk historisch avontuur voor jong en oud.

De StoryTrail stadswandeling Arnhem begint op zondag 7 november 2021 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling/arnhem. . Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4ZA4227 en betaal slechts € 14 per persoon (kind: € 8,84).

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter