Zondag 10 oktober: StoryTrail stadswandeling Leiden

Verhalenverteller Franciscus tijdens de StoryTrail stadswandeling Haarlem

PERSBERICHT

Zondag 10 oktober: StoryTrail stadswandeling Leiden
Beleef sagen, legenden en historische stadsverhalen

Op zondag 10 oktober ben je van harte welkom bij een bijzondere StoryTrail stadswandeling door Leiden. Verhalenverteller Franciscus van theatergezelschap Stadsavonturen neemt je mee op een reis door de bewogen geschiedenis van de eeuwenoude Sleutelstad.    

Wie mee gaat met de StoryTrail stadswandeling Leiden zal genieten van eeuwenoude kerken, poorten en stadspaleizen. Maar vooral ook van de verhalen die achter de stenen façades verborgen liggen. Verhalen over het jaar 1574. Over de legendarische strijd met Spanje. Over honger en uitputting. Over list en dapperheid. Én over een heel bijzondere duivenhouder.

Dwalend door de schilderachtige straten tovert verteller Franciscus de ene na de andere stadslegende uit zijn vertellershoed tevoorschijn. Zo beleef je de geschiedenis van Leidens Beleg en Ontzet tijdens een verhalenwandeling die je niet snel meer zult vergeten. 

De StoryTrail stadswandeling Leiden begint op zondag 10 oktober om 14:00. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/leiden. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4ZA4227 en betaal slechts € 14 per persoon (kind: € 8,84).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter