Zondag 10 en 24 oktober: Beleef de sagen en legenden van Delfshaven met verhalenverteller Hildebrand

StoryTrail stadswandeling met verteller Hildebrand Vertelt verhalen.

PERSBERICHT

Zondag 10 en 24 oktober:
Beleef de sagen en legenden van Delfshaven met verhalenverteller Hildebrand

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert op zondag 10 en zondag 24 oktober een StoryTrail stadswandeling door Historisch Delfshaven. Verhalenverteller Hildebrand is je gids. Tijdens deze bijzondere rondleiding beleef je de eeuwenoude stadsverhalen van dit unieke stukje Rotterdam.

Delfshaven – wát een stad was dat! Ooit was dit de zeehaven van Delft. Een stad waar het krioelde van de zakkendragers, zeebonken, walvisjagers en kaapvaarders. Een stad die bruiste van het leven. Een stad waar je de lokroep van de oceaan kon voelen.

Nog steeds vind je overal in het stadje de herinneringen aan vroeger. Verteller Hildebrand laat je die herinneringen zien – en brengt ze tot leven. Fantastische verhalen vertelt hij: over de woeste baren, over piraten, over de Spaanse galeien, over haring en levertraan, én over Piet Heyn, die lang geleden in Delfshaven werd geboren. De StoryTrail stadswandeling is een heerlijk historisch vertel-avontuur voor jong en oud.  

De StoryTrail stadswandeling Delfshaven begint op zondag 10 en zondag 24 oktober 2021 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/rotterdam-delfshaven. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4ZA4227 en betaal slechts € 14 per persoon (kind: € 8,84).

 

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter