StoryTrail stadswandeling Breda op 10 en 31 oktober: Beleef de mooiste verhalen uit de stadsgeschiedenis

eric-de-beweerde-04-verteller-stadswandeling-storytrail

PERSBERICHT

StoryTrail stadswandeling Breda op 10 en 31 oktober:
Beleef de mooiste verhalen uit de stadsgeschiedenis

Op zondag 10 en zondag 31 oktober vertelt acteur Eric de Beweerde van theatergezelschap Stadsavonturen de mooiste en spannendste verhalen uit de geschiedenis van Breda. Tijdens de StoryTrail stadswandeling neemt hij zijn publiek terug naar het diepe donkere stadsverleden.    

Een Bredase stadswandeling met Eric is een bijzondere belevenis. Verhalen die de mensen elkaar al eeuwenlang hebben doorverteld, brengt hij opnieuw tot leven. Je komt terecht in een stad vol prachtige sagen en legenden over liefde, list, strijd en opofferingsgezindheid. Je ontmoet barse krijgsheren, slimme torenwachters, vrome begijnen én natuurlijk de bemanning van het legendarische Turfschip van Breda. Slenter door straten en stegen, verdwaal in lang vervlogen stadslegenden en bewonder de helden van vroeger… De StoryTrail stadswandeling Breda is een heerlijk vertel-avontuur voor jong en oud.      

De StoryTrail stadswandeling Breda begint op zondag 10 en zondag 31 oktober 2021 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/breda. . Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4ZA4227 en betaal slechts € 14 per persoon (kind: € 8,84).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter