Oktober is verhalenmaand in Amelisweerd: Beleef de StoryTrail wandeling vol sagen, legenden en historie

godefridus15-verteller-stadswandeling-storytrail-8

PERSBERICHT

Oktober is verhalenmaand in Amelisweerd:
Beleef de StoryTrail wandeling vol sagen, legenden en historie

Als je van mooie verhalen houdt, kun je in oktober op Landgoed Amelisweerd je hart ophalen! In de herfstmaand, als het bos misschien wel op zijn mooist is, presenteert theatergezelschap Stadsavonturen zes StoryTrail vertelwandelingen, op zaterdagmiddagen en zondagochtenden. Een van de verhalenvertellers van Stadsavonturen neemt je mee de natuur in. Onderweg kun je genieten van de mooiste sagen en legenden uit de historie van het Utrechtse stadsbos. 

In Amelisweerd wemelt het van de meest ongelooflijke verhalen, dat ontdek je tijdens de StoryTrail wandeling al snel. Wist je bijvoorbeeld dat hier koningen hebben gewoond? En wilde dieren? En ken je de bloedstollende geschiedenis waaraan Amelisweerd zijn naam te danken heeft? Dwalend door het bos beleef je de adembenemende historie van het landgoed alsof je er zelf ooggetuige van bent. Ga mee met de verteller geniet van een heerlijk sprookjesachtig natuuravontuur voor jong en oud!

Je kunt meewandelen met de StoryTrail wandeling Amelisweerd op:

  • zaterdag 9, 16 en 23 oktober 2021 (aanvang 17:00 uur).
  • zondag 17, 24 en 31 oktober 2021 (aanvang 11:00 uur).

Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/wandeling/amelisweerd. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4ZA4227 en betaal slechts € 14 per persoon (kind: € 8,84).

 

 

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter