Oktober: maand vol verhalen op Park Vliegbasis Soesterberg

StoryTrail-Wandeling-Park-Vliegbasis-Soesterberg-Verhalenverteller-Godefridus_106

PERSBERICHT

Oktober: maand vol verhalen op Park Vliegbasis Soesterberg
Beleef de Koude Oorlog tijdens de StoryTrail wandeling

Oktober is verhalenmaand op Park Vliegbasis Soesterberg. Op 16, 17, 24 en 30 oktober kun je mee met de StoryTrail wandeling: een historische rondleiding en een fantastische vertelvoorstelling in één. Samen met een van de verhalenvertellers van theatergezelschap Stadsavonturen neem je een duik in de geschiedenis van de Koude Oorlog.

Deze StoryTrail wandeling laat je de magie van verteltheater ervaren. Niet binnen, in een zaaltje, maar frank en vrij in de buitenlucht. De machtige hangars en de onafzienbare startbanen van Vliegbasis Soesterberg vormen het decor waarin je de jaren ’40 en ’50 van de vorige eeuw beleeft.  

Een onheilspellende tijd was dat. Het IJzeren Gordijn ging dicht. De Berlijnse muur werd opgetrokken. De Russen stoomden op naar Cuba. En de Amerikanen kwamen naar Soesterberg.

Het is gelukkig tamelijk goed afgelopen. De Koude Oorlog is nooit een Hete Oorlog geworden. En bovendien: de Amerikanen brachten niet alleen straaljagers mee, maar ook fast food en rockmuziek. De bewoners van het eens zo slaperige dorpje Soesterberg wisten niet wat hun overkwam.

Samen met de verhalenverteller ga je op avontuur in die bijzondere tijd: een meeslepende ervaring voor jong en oud.    
Je kunt mee met de StoryTrail wandeling Park Vliegbasis Soesterberg op zaterdag 16 oktober (17:00 uur), zondag 17 oktober (14:00 uur), zondag 24 oktober (14:00 uur) en zaterdag 30 oktober (17:00 uur). Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/wandeling/park-vliegbasis-soesterberg. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4ZA4227 en betaal slechts € 14 per persoon (kind: € 8,84).

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter