Zondag 17 oktober: StoryTrail stadswandeling door oud Rotterdam

Stadswandeling Rottedam Oude Haven verhalenvertellern Jacobus

PERSBERICHT

Zondag 17 oktober: StoryTrail stadswandeling door oud Rotterdam

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert: de StoryTrail stadswandeling Rotterdam, een historische rondleiding en een fantastische vertelvoorstelling in één.  Op zondag 17 oktober gidst verhalenverteller Jacobus je van de Oude Haven naar de Leuvehaven. Onderweg laat hij je de jaren ’20 en ’30 van de vorige eeuw beleven.  

In die tijd speelde het havenleven zich nog niet af op de Maasvlakte, maar midden in de stad. Op de kades was het een drukte van belang. Overal zag je sleperswagens, sjouwermannen en passagierende zeelui. Schepen voeren af en aan. De rijke bolleboffen keken goedkeurend toe vanuit hun deftige koopmanspaleizen. En op de hoek van de straat hield een strenge koperbout de wacht.

Dat is de wereld waar je tijdens de StoryTrail stadswandeling doorheen gaat dwalen. Verteller Jacobus laat je kennis maken met de Rotterdammers van toen, om te horen wat zij ons te vertellen hebben. Al snel komen de verhalen los. Verhalen over de Holland Amerika Lijn. De Spanjaardsbrug. Het Huis in Duizend Vrezen. En verhalen over de crisis, die zelfs de vermogende firma’s in het Witte Huis bij de keel grijpt. De StoryTrail Rotterdam is een wandeling als een roman, vol humor en weemoed. Een warme ode aan de stad zoals die ooit was.

De StoryTrail stadswandeling Rotterdam begint op zondag 17 oktober 2021 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/rotterdam-oude-haven. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4ZA4227 en betaal slechts € 14 per persoon (kind: € 8,84).

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter