Ga mee met verhalenverteller Eric op zondag 24 oktober: De StoryTrail stadswandeling laat je de stadsgeschiedenis van Gouda beleven

stadswandeling-gouda-storytrail

PERSBERICHT

Ga mee met verhalenverteller Eric op zondag 24 oktober:
De StoryTrail stadswandeling laat je de stadsgeschiedenis van Gouda beleven  

Op zondag 24 oktober kun je een heerlijke duik nemen in de stadsgeschiedenis van Gouda, samen met verhalenverteller Eric de Beweerde. Zijn StoryTrail stadswandeling is geen gewone rondleiding, maar een vertel-avontuur dat bol staat van de meest bizarre, spannende en ontroerende Goudse verhalen.  

Verteller Eric neemt je mee naar de 16e eeuw. Toen was Gouda een rijke stad met machtige regenten. Maar ook een stad met een grote massa arme mannen en vrouwen die maar met moeite het hoofd boven water konden houden.

In dat oude Gouda gebeurden vreemde dingen. Dingen die het daglicht niet konden verdragen. Samen met verteller Eric raak je verzeild in een fantastisch historisch avontuur. Een stadsbrand, een raadselachtige verdwijning, schippers, sluiswachters, viswijven… Tijdens deze wandelende vertelvoorstelling kom je ogen en oren tekort.

De StoryTrail stadswandeling Gouda begint op zondag 24 oktober om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/gouda. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4ZA4227 en betaal slechts € 14 per persoon (kind: € 8,84).

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter